Stuur op competenties

Maximaliseer de wendbaarheid en flexibiliteit

Onze competentie software is het bewuste hart van elke onderneming. Op het juiste moment weten over welke competenties je kunt beschikken is cruciaal voor iedere betrokken ondernemer en HR-professional. Zij vertrouwen op onze toekomstbestendige software voor het nemen van weloverwogen en betrokken zakelijke beslissingen gericht op het behalen van de gezamenlijke doelstellingen van vandaag en de ambities van morgen.

Over HRM Navigatie

Wie is HRM Navigatie

Aan het einde van de twintigeste eeuw werd duidelijk dat de automatisering verregaande gevolgen had op de manier waarop we werken en ondernemen. Bedrijfsmodellen veranderden en functies kregen een andere inhoud. De organisatiestructuur moest anders; digitalisering bracht nieuwe rollen en modellen.

Ook in die tijd introduceerde het MBO onderwijs de kwalificatiedossiers. In deze kwalificatiedossiers zijn de opleidingen omschreven die tot op de dag van vandaag worden aangeboden. In deze omschrijvingen zijn competenties gebruikt voor de classificatie. Het HBO/WO onderwijs heeft later op dezelfde manier haar opleidingsaanbod opgezet.

De grondleggers van de T&M-methode zagen met het ontstaan van de kwalificatiedossiers, de mogelijkheid om met een automatiseringslag de competentiegerichte loopbaan en werving&selectie processen te verrijken. Ook voor langdurig werkelozen werden passende middelen ontwikkeld. Zo ontstond er een platform dat nu – ruim 20 jaar later – door HRM Navigatie nog steeds wordt doorontwikkeld en aangepast op de huidige markt.

 

Onze ambitie

Duizenden T&M-en zijn gemaakt en hebben bedrijven, gemeenten en individuen geholpen om hun maximale potentie te bereiken. Nog steeds ontwikkelen en innoveren we door aan het platform zodat we steeds meer waarde kunnen bieden aan de loopbaan van ieder mens en elke fase van zijn carriere. Bij HRM Navigatie willen we dat je optimaal presteert en je maximale potentie haalt uit jezelf, je mensen of je klanten.

Wij werken aan een toekomst waarin persoonlijke ontwikkeling geen complex en lastig vraagstuk meer is maar een eenvoudig proces van (zelf-)reflectie en proefondervindelijk ervaren. Door gebruik te maken van technologieën zoals Online Surveys, Apps en Chat-bots zorgt HRM Navigatie voor gedetailleerd inzicht in je persoonlijke performance en potentie. Zo maak jij weloverwogen beslissingen en geef je waardevol en betrokken advies.

Maximaliseer de wendbaarheid en flexibiliteit

Wij zorgen ervoor dat je werkt met slimme bedrijfssoftware waarmee je op competenties kunt sturen en aan succes kunt bouwen. Met onze oplossingen kun jij je human resources processen steeds verder automatiseren. De software geeft je bijvoorbeeld inzicht in de sterkste competenties maar ook de competenties die het makkelijkst op te schalen zijn. Je kunt ook mensen uit je organisatie inzetten om je eigen ideaalprofiel te ontwikkelen zodat je meer mensen kunt werven die uit “hetzelfde hout zijn gesneden”. Alles met een eenvoudige druk op de knop. Door digitaal samen te werken bespaar je tijd en krijg je waardevolle inzichten.

HRM Navigatie - het HR instrument dat de maximale potentie zichtbaar maakt
jobconcept.nl
BewustBBL

Meer dan 800 loopbaan- en opleidingsprofielen om direct mee te matchen.

Start een gesprek

045-5225444

Contactformulier

Contact

HRM Navigatie BV
Vlotstraat 2
6417 CB HEERLEN
Locatie

Volg ons

© HRM Navigatie 2020
Privacy statement
Cookies
Algemene voorwaarden
GDPR/AVG